Produkter

KEVIN.MURPHY 

Ingredienserne i KEVIN.MURPHY-produkterne kommer fra globale småproducenter eller producenter, der anvender organiske eller økologiske principper for dyrkning og høst, hvilket er med til at sikre, at alle produkterne er af den absolut bedste naturlige kvalitet.

KEVIN.MURPHY er en australsk serie udviklet af den verdenskendte australske frisør og stylist af samme navn, Han brugte hudplejeteknologi og fik skabt vægtløs tekstur i sine produkter.

Dette blev starten på den kæmpesucces, serien har fået verden over.

kevinmurphy3

8lzc5utkky_7dd32bd9_929f_e58c_d5b9_7cd9a1ef76c6

Angel En Provence

 Angel En Provence er en dejlig prisbillig serie, hvor du får hele 400 ml shampoo til bare 160 kr. Der er produkter til ethvert behov med alt fra beskyttelse til ens nye farve til problemer med hår og hovedbund.
En rigtig lækker serie med dejlige naturlige dufte, som efterlader håret fantastisk blødt og glansfuldt uden brug af kemi.

angel23                                                            angel-1

 

 

 

  HD life style

HD er en unik styling-serie, hvor alle produkter er holdt i et stilrent design. Der er et bredt sortiment, hvor næsten kun fantasien sætter grænser, så der er rig mulighed for at lege med håret, da alle produkterne fås til en overkommelig pris fra 119 til 165 kr.

gruppo-hd