Produkter

GLYNT

GLYNT er udledt af oldtysk og betyder glas. Mærket GLYNT er en moderne kombination af natur og videnskab. Formlerne kombinere planteråstofferes ofte enestående virkning med moderne metoder til udvindign og udnyttelse af virksomme stoffer.  GLYNT er benebrydene indefor udnyttelse af vegetabilske råstoffer i hårprodukter. Af etiske og i respekt for religiøse overbevisninger benytter GLYNT ikke animalske råstoffer i GLYNT-produkter. Og de tester selvfølgelig heller ikke nogen af produkterne på dyr af nogen slags.

 

Angel En Provence

 Angel En Provence er en dejlig prisbillig serie, hvor du får hele 400 ml shampoo til bare 160 kr. Der er produkter til ethvert behov med alt fra beskyttelse til ens nye farve til problemer med hår og hovedbund.
En rigtig lækker serie med dejlige naturlige dufte, som efterlader håret fantastisk blødt og glansfuldt uden brug af kemi.

angel23                                                            angel-1

 

 

 

  HD life style

HD er en unik styling-serie, hvor alle produkter er holdt i et stilrent design. Der er et bredt sortiment, hvor næsten kun fantasien sætter grænser, så der er rig mulighed for at lege med håret, da alle produkterne fås til en overkommelig pris fra 119 til 165 kr.

gruppo-hd