Om RASK

Salonen er rummelig og hyggelig med en rolig atmosfære, der indbyder til at sætte sig ned og koble af i en moderne indretning med personlighed og varme.

Der er plads til en hyggesnak over en kop friskbrygget kaffe, te eller varm kakao.

Er man ikke i snakkehumør, kan man sætte sig til rette med et blad og roligt slappe af
i trygge hænder. Der lægges vægt på kvalitet – med kunderne i fokus.

RASK ( som nu ligger placeret i Krøldrup coiffures lokaler)  er centralt placeret med udsigt til Vennelystparken, Universitetet og skoler og i gåafstand fra de skønne Øgader.

12255138_10153576231166311_1983980340_o

OM KATRINE

katrine

Katrine er 35 år og blev færdiguddannet med den 4-årige frisøruddannelse i maj 2011, ved Lone Heinsøe i Hasle og har siden arbejdet i 2 forskellige saloner i Aarhus.

Hun arbejder hele tiden på at udvikle sig både fagligt og personligt. Hun brænder for det arbejde, hun laver, og elsker de daglige udfordringer i salonen. Hun hviler i sit arbejde og er meget glad for den personlige kontakt, hun har med sine kunder, når de sidder i stolen.

Katrine købte salonen i februar 2015. Hun tager jævnligt på kurser for at lære nye teknikker og følge med i tidens trends. Man stopper aldrig med at lære noget i det her fag, hvilket er det, der gør det spændende og sjovt. Der altid noget nyt at lære og nye udviklingsområder.

D. 1 Marts 2023 er Katrine gået på barsel og lokalerne blev d. 1 maj 2023 overtaget af Lisbeth. Katrine og RASK vil vende tilbage 1. maj 2024, hvor hun lejer en stol i hvad der nu hedder Krøldrup coiffures lokaler. 

SALONHUNDEN HARRY

20160527_181705

Harry er af racen Shih Tzu. Denne race er kendt for deres milde sind, store kærlighed til mennesker, og det at de er allergivenlige og ikke fælder.

Harry er født d. 18 januar 2016 og har været med i salonen, siden Katrine hentede ham i påsken 2016.

Han har efterhånden fundet sin plads i salonen og ligger for det meste i vinduet, hvor han kan holde øje med det hele, eller i køkkenet hvor der er fred og ro.

Han vil gerne hilse på folk, der kommer ind i salonen, men det kræver nogle gange, at man kalder på ham, før han rejser sig op og hilser.